Spring til indhold

Malerier til stuen

Her på siden finder du en række originale og unikke malerier til stuen, som lyser rummer op fra dag ét.  I udvalget af flotte malerier til stuen finder du både abstrakte malerier og figurative malerier. Denne kategori kendetegnes ved at have farverige malerier, som man kan kigge på i lang tid uden af blive træt af dem. Her i blandt er både malerier med stærke farver men også blandingsfarver, som kan binde rummet sammen.

Filter

Populære kunst malerier til salg

Flotte malerier til stuen

Ved køb af malerier til stuen, skal man igen kigge på hvad stuen praktisk bruges til. I stuen sidder man ofte og sammen med venner og familie og nyder en god middag, drink eller spiller et brætspil. Der er derfor god tid til at iagttage rummet. Derfor vælger rigtig mange et stort maleri til stuen, med flotte farver, som virkelig lyser rummet op og gør det spændende at være i, over længere tid. Ved store malerier er der ofte mulighed for at få et stort helhedsudtryk som giver en helt unik oplevelse i hjemmet. 

Stuen er i mange hjem det største rum, og det ligger derfor også op til at have et stort maleri. Nogle vælger dog også at udsmykke væggene med små og mellemstore malerier, fordi der her er mulighed for at få forskellige kunsttyper og kunstarter til at fungere sammen. I stuen er det ofte også oplagt at have malerier med tekst, fordi maleriet kan være større og iagttageren har længere tid i stuen fremfor andre rum, til at læse og beundre maleriet.

Køb originale malerier til stuen

Hos Galeo finder du et stort udvalg af originale og unikke malerier til stuen. Det er vigtigt at man finder et værk man er glad for, og man bør derfor ikke gå ned på kvalitet, når det kommer til udvælgelsen af værker til stuen.

Med prisen følger høj kvalitet – både kvalitets lærreder og et godt håndværk, hvor der er lagt mange timers arbejder fra hver kunstner. Med hvert maleri følger en unik historie, som opstår i takt med at kunstnerne lader penslen glide hen over lærredet.

Hvorfor passer malerier godt ind i stuen?

En stue er et af de centrale rum i ethvert hjem – det er her, man hygger sig med familie og venner, slapper af efter en lang dag, og nyder god mad og drikke. Og netop fordi stuen er så central og vigtig, bør man være meget opmærksom på indretningen. En af de bedste måder at skabe en hyggelig stueatmosfære på er ved at hænge malerier op.

Malerier kan nemlig virkelig sætte stilen i stuen, og er med til at give rummet personlighed. Derudover kan det være en fantastisk måde at udtrykke sig selv på, og det er altid hyggeligt at kunne kigge på smukke billeder, når man sidder derhjemme.

Det er dog ikke alle stuer, der er egnede til at hænge store malerier op i – her kan det være bedre at holde sig til mindre billeder eller andre former for dekoration. Men hvis du har plads til det, kan stort set alle stilarter af malerier passe ind i stuen.

Så hvis du er på udkig efter en god måde at give stuen personlighed og individualitet på, så overvej at hænge nogle smukke malerier op. Det er en investering, der virkelig kan betale sig, både æstetisk og mentalt.

Malerier til stuen