Spring til indhold

Store malerier til salg

Her på siden finder du en række store malerier til salg der hver især måler over 100×100 cm. Mere specifikt er alle de store malerier til salg mere end 200 cm, når højde og bredde lægges sammen. Store malerier passer ind de fleste steder i hjemmet. Rigtig mange køber store malerier til stuen eller soveværelset. Nedenfor ses en række farverige malerier i forskellige stilarter. Du finder bl.a. abstrakte malerier og mixed media malerier, hvor flere elementer indgår i værkerne.

Filter

Store malerier til salg

Store malerier til salg

Alle ovenstående store malerier sælges i samarbejde med vores dygtige kunstnere, som hver især byder ind med noget specielt. Har du spørgsmål vedrørende ét eller flere af de store malerier i sortimentet, kan du kontakte os på tlf. 55223294. Så besvarer vi efter bedste evne. Finder du flere af vores store malerier til salg, men har svært ved at beslutte, hvilket der passer bedst i netop dit hjem, kan du gemme værkerne i din ønskeliste og sende linket til ønskelisten videre til en bekendt. Det skader aldrig at få hjælp til at tage den rigtige beslutning. 

Stort maleri på kvalitets lærred

Der er stor forskel på kvaliteten, når det kommer til danske lærreder. Hos Galeo har vores kunstnere fokus på at anvende store lærreder af høj kvalitet, for at sikre bedst muligt resultat. Særligt på store malerier til stuen er det vigtigt med ar lærred at ordentlig kvalitet. Store malerier er ofte mere udsatte grundet manglende støtte på midten, som sætter flere krav til kvaliteten.

Store malerier til stuen

En stor del af de store malerier bliver ofte placeret i stuen. Værkerne indtager væggene i hjemmet og er med til at give god stemning og liv til rummet. Særligt i stuen er det vigtigt med liv på væggene, da dette er husets frirum, hvor man har mulighed for at slappe af og være kreativ. Særligt store abstrakte malerier er med til at slippe den kreative ånd løs.

Moderne malerier på stort lærred

Hvad definerer et moderne maleri? Det kan være svært at komme med ét svar, eftersom tendenserne hele tiden ændrer sig. Hos Galeo har vi en række kunstnere med meget erfaring, og som stadig formår at følge med tiden. Deres udstyk og stil har ændret sig, i takt med deres udvikling som mennesker. Deres nye værker passer ind i ethvert moderne hjem, som har lyst til at pynte væggen med store moderne malerier.

Ligeledes har vi også upcomings, hvis stil og udtryk stadig er under udvikling. Dog må man ikke underminere kvaliteten hos en talentfuld upcoming kunstner. Hvert penselstrøg er nøje placeret, deres store malerier til væggen har altid høj kvalitet.