Store malerier større end 100x100 cm

Her på siden finder du en række store malerier der  hver især måler over 100×100 cm. Mere specifikt er alle de store malerier mere end 200 cm, når højde og bredde lægges sammen. Store malerier passer ind de fleste steder i hjemmet. Rigtig mange køber store malerier til stuen eller soveværelset. Nedenfor ses en række store farverige malerier i forskellige stilarter. Du finder bl.a. abstrakte malerier og mixed media malerier, hvor flere elementer indgår i værkerne.

Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
DKK10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
DKK8.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
DKK8.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
DKK10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
DKK10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
80 cm x 100 cm
DKK7.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm
DKK12.000,00

Store malerier til stuen

En stor af de store malerier bliver ofte placeret i stuen. De store farverige malerier indtager væggene i hjemmet og er med til at give god stemning og liv til rummet. Særligt i stuen er det vigtigt med liv på væggene, da dette er husets frirum, hvor man har mulighed for at slappe af og være kreativ. 

Store malerier til salg

Alle ovenstående store malerier sælges i samarbejde med vores dygtige kunstnere, som hver især byder ind med noget specielt. Har du spørgsmål vedrørende ét eller flere af de store malerier i sortimentet, kan du kontakte os på tlf. 55223294. Så besvarer vi efter bedste evne. Finder du flere af vores store malerier til salg, men har svært ved at beslutte, hvilket der passer bedst i netop dit hjem, kan du gemme værkerne i din ønskeliste og sende linket til ønskelisten videre til en bekendt. Det skader aldrig at få hjælp til at tage den rigtige beslutning. 

Stort maleri på kvalitets lærred

Der er stor forskel på kvaliteten, når det kommer til danske lærreder. Hos Galeo har vores kunstnere fokus på at anvende store lærreder af høj kvalitet, for at sikre bedst muligt resultat. Særligt på store malerier til stuen er det vigtigt med ar lærred at ordentlig kvalitet. Store malerier er ofte mere udsatte grundet manglende støtte på midten, som sætter flere krav til kvaliteten.

Store farverige malerier

Der findes ikke noget bedre end et stort maleri med flotte farver, som kan være med til at sætte et markant præg på rummets stemning. Det er for tiden meget moderne at anvende farver der stikker ud. Store farverige malerier har fundet vejen til danskernes hjerter, og er kommet for at blive. 

Det er vigtigt at man vælger store farverige værker med omhu, da farverne kan gå i karambolage med resten af indretningen i rummet. Dog skal man heller ikke være forskrækket for at pifte rummet op med nogle friske farver. 

Store malerier på lærred

Størstedelen af alle store malerier hos Galeo er malet på lærred. Der findes dog enkelte undtagelser, hvor der fås store malerier på masonitplader.

Det er ikke uden grund at mange af vores store malerier er på lærred. Er klassisk dansk bomuldslærred, gør noget helt særligt for værket.