Claus Thurøe

Han finder sin inspiration fra bl.a. kultur, natur og mennesker, hvor han elsker at lege med koblingen mellem fantasi og virkelighed.

Claus Thurøe som vi kender ham

Claus Thurøe har sin base i Husum tæt på København. Han har mange års erfaring med malergerningen. Hans stil som kunstner har udviklet sig over de sidste årtier. Det er bl.a. hans rejser til Japan, storbyer i Vesten og naturlandskaber som har formet hans værker. Claus er meget nysgerrig, og er ikke bange for at prøve noget nyt. Det er derfor spændende hele tiden at følge med i, hvad han laver af nye værker. Lige nu arbejder Claus meget på sine landskabsmalerier samt unikke malerier med huse.

Lær Claus Thurøe at kende

Claus er en imødekommende og spændende mand. Spændende på den måde, at han har mange gode historier at fortælle. Han har mange historier fra de rejser, som han har været på gennem sit liv. Det er også minderne, billederne og for den sags skyld plakaterne fra hans rejser, som han gengiver på sine lærreder. Berlin er en by, som Claus efterhånden er kommet tilbage til mange gange.

Byen rummer massere historie og kunst, som tiltrækker ham. Han har bl.a. brugt ikoniske steder og elementer fra Berlin i flere af hans værker. Claus er generelt meget betaget af større byer, og maler både amerikansk, europæisk og asiatisk inspirerede bybilleder. Udover alverdens storbyer, så finder Claus også stor inspiration i naturen. Gennem sine rejser til bl.a. Færørene, har han fundet stor glæde ved at male store klipper, smukt kystland og små charmerende huse.

Malerier af Claus Thurøe

Claus Thurøe
100 cm x 80 cm
DKK6.800,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
DKK4.800,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
DKK6.800,00
Claus Thurøe
100 cm x 80 cm
DKK9.500,00
Claus Thurøe
120 cm x 40 cm
DKK6.500,00
Claus Thurøe
40 cm x 40 cm
DKK3.200,00