Spring til indhold

Malerier med huse

Her på siden finder du en række malerier med huse der er malet af danske kunstnere. Malerierne af husene er figurative malerier med forskellige grader af abstrakte elementer. Sortimentet af malerierne med husene er primært malet af Claus Thurøe, der bl.a. maler akrylmalerier af cityscapes og landskabsmalerier.

Filter

Claus Thurøe
50 cm x 70 cm •
kr.3.400,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm •
kr.5.400,00
Claus Thurøe
80 cm x 80 cm •
kr.6.300,00
Claus Thurøe
100 cm x 80 cm •
kr.6.400,00
Claus Thurøe
100 cm x 100 cm •
kr.7.500,00
Claus Thurøe
150 cm x 90 cm •
kr.7.400,00
Claus Thurøe
150 cm x 130 cm •
kr.9.500,00
Claus Thurøe
60 cm x 80 cm
kr.5.400,00
Claus Thurøe
90 cm x 70 cm
kr.5.900,00
Claus Thurøe
120 cm x 40 cm
kr.4.800,00
Claus Thurøe
40 cm x 40 cm
kr.3.200,00

Hvorfor købe et maleri med huse på?

Ud af de mange stilarter i kunstens verden, skiller malerier med huse sig ud, ved at repræsentere en virkelighed som vi kender fra hverdagen, rejser og oplevelser rundt omkring i verden. Om det er fiktive eller reelle byer, der afspejles i maleriet, er meget forskelligt, fra kunstner til kunstner, og værk til værk. 

Malerier af fiktive byer

Der skelnes mellem fiktive og virkelige byer, når der snakkes om malerier af huse. Malerier der bygger på en fiktiv by, kan både være inspireret af byer fra et land, men uden det afspejler en bestemt by. Eksempelvis kan et maleri laves på baggrund af flere forskellige byer fra Italien, hvor der tages udgangspunkt i kendetegnende for landets byer. Malerier af fiktive byer kan også afspejle fremtidsbyer, byer fra fortiden, eller opdigtede byer, som kan give et helt andet udtryk til maleriet. 

 

Malerier af virkelige byer

Malerier der afspejler virkelige byer kan både opbygges ved at kunstneren ser direkte på bybilledet og maler byens struktur 1:1, eller ved at kunstneren udvælger bygninger der kendetegner byen. Eksempler kunne være at implementere de store kulturelle elementer fra Berlin, i ét maleri, i stedet for kun at male et bestemt sted fra byen. 

 

Vores udvalg

Hos Galeo har vi et bredt sortiment af malerier af huse, som hele tiden udvider sig, i takt med at vores kunstnere laver nye værker i denne kategori. Vi sørger for at have højkvalitetsbilleder af værkerne, således du kan få den bedst mulige fornemmelse af værket, inden køb. Vi har bl.a. værker af bybilledet fra Claus Thurøe.

 

Malerier af kendte byer

Hvis kunstneren bag maleriet af huse tager afsæt i en bestemt by, som har nogle kendetegn der er nemme at få øje på, kan det i manges øjne bruges til at blive mindet om en ferie, tidligere bosted, eller oplevelse fra netop den by. Hvis man f.eks. som familie har haft en tradition i mange år om at rejse til flotte Grækenland, kan det give en utrolig synergi i hjemmet, at have malerier fra lokale byer i Grækenland. Det forbindes i hjemmet med noget meget positivt, og skaber derfor instinktivt god stemning og positive følelser omkring maleriet. 

Cityscapes malerier

I daglig tale kaldes malerier af huse for Cityscapes malerier. Cityscapes malerier kan på dansk oversættes til malerier af bybilledet, eller malerier der afspejler bybilledet. Vi kender alle Cityscapes billeder, fra rundt omkring på internettet, og vores egne kameraruller. Det er ekstremt populært, og enormt smukt, at kigge på, hvilket nok også er derfor det er så populært. Vi har alle set billeder af, den nok mest populære, New York Skyline, som lyser flot op om aftenen.

 

Populære lokationer til malerier af byer

Der er ingen tvivl om at storbyer er populære, når det kommer til malerier af bybilledet. Nogle af de mest kendte, og populære, er følgende:
  • New York (Amerika)
  • Dubai (Forenede Arabiske Emirater)
  • Torino (Italien)
  • Busan (Sydkorea)
  • Rio (Brasilien)
  • Vancouver (Canada)
  • London (England)
  • Firenze (Italien)
 
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.