Spring til indhold

Jakob Greibe

Abstrakt kunst

Jakob Greibe som kunstner

Jakob maler med forskellige udtryk, i det abstrakte og let figurative. Hans stil er genkendelig, men varierende. Malergerningen startede for Jakob fordi hans Farfar var landskabsmaler. Efter sin Farfars gik bort overtog hans malergrejet, og derfra startede eventyret. Jakob startede med oliemaling, og bevægede sig senere over i flere forskellige materialer.

Jakob arbejder meget med bestillingsværker, og har bl.a. sendt malerier ud til hele verden, med danske udtryk der kan minde udenlandske danske om deres opvækst.

Lær Jakob at kende

Jakob bor i Århus, hvor han både har atelier på sin egen bopæl, og ved et nærtliggende kolonihavehus. Han har malet i mere end 20 år, hvor stilen gennem årene har udviklet sig, og Jakob har fundet sit

Et af Jakobs kendetegn, er hans evne til at indfange kunders ønsker i bestillingsmalerier. Jakob har en baggrund som sygeplejerske, hvor dataindsamling om personer også er en stor del af jobbet, hvilket han senere har brugt til at skabe sig et overblik over hvad kunden ønsker i maleriet.

Malerier af Jakob Greibe

Jakob Greibe
100 cm x 100 cm •
kr.8.000,00

Bestil et værk af Jakob Greibe

Er du fascineret af Jakobs værker, og kunne tænke dig noget unikt i dit hjem? Få besøg af Jakob Greibe, der tager dig i hånden gennem hele processen, og hjælper med at skabe dit drømmeværk. 

Tilfredshedsgaranti: Du er som kunde ikke forpligtet til at købe værket, når det er færdigt. Ligeledes tilbyder Jakob én gangs tilpasning, for at sikre at du som kunde er 100% tilfreds med værket. 

Tidligere bestillingsværker

Bliv ringet op af Jakob

til en uforpligtende snak

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.