Spring til indhold

Malerier til salg

Her på siden finder du et væld af malerier i en bred vifte af forskellige stilarter. Find bl.a. mixed media art malerier, pop art malerier, portræt værker mm. Der er uden tvivl et værk til enhver smag. Foretrækker du værker med mønstre, hvor der er op til fantasien at skabe sammenhænge, vil et abstrakt maleri måske være noget for dig. Værkerne er i forskellige størrelser og findes nede fra det mindre og op til vores store malerier til salg.

Abstrakt

En stilart uden regler og retningslinjer hvor farverne og formerne får frit spil. Kunstværker i denne kategori egner sig især godt til det moderne hjem, med stilrene linjer i hjemmets øvrige indretning. Find abstrakte værker i alle størrelser, farver og udtryk, så du har mulighed for at finde det perfekte maleri der passer til netop dit hjem.

En stilart uden regler og retningslinjer hvor farverne og formerne får frit spil. Kunstværker i denne kategori egner sig især godt til det moderne hjem, med stilrene linjer i hjemmets øvrige indretning. Find abstrakte værker i alle størrelser, farver og udtryk, så du har mulighed for at finde det perfekte maleri der passer til netop dit hjem. Se værkerne her

TeamGaleo
40 cm x 40 cm •
kr.4.500,00
Kurt Ejvind Nielsen
122 cm x 122 cm
kr.10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
kr.10.000,00

Cityscape

Cityscape er et begreb for at indfange byer – i dette tilfælde på et lærred. Værker af byer og huse passer godt ind i det moderne hjem, og er relaterbart for alle gæster, som måtte se det. Derudover skaber det en masse dynamik i rummet, men de mange vertikale linjer.

Cityscape er et begreb for at indfange byer – i dette tilfælde på et lærred. Værker af byer og huse passer godt ind i det moderne hjem, og er relaterbart for alle gæster, som måtte se det. Derudover skaber det en masse dynamik i rummet, men de mange vertikale linjer. Se værkerne her

Claus Thurøe
40 cm x 40 cm
kr.3.200,00
Claus Thurøe
100 cm x 100 cm •
kr.7.500,00
Claus Thurøe
80 cm x 80 cm •
kr.6.300,00

Erotik

Den kunstneriske stilart der påskønner det mest naturlige vi kender til – nemlig menneskekroppen. Kunstværkerne males som regel i varme, rødlige nuancer og udtrykker ofte kærligheden til vores biologiske eksistens, som den er. Find et erotisk maleri til hjemmet blandt vores store udvalg.

Den kunstneriske stilart der påskønner det mest naturlige vi kender til – nemlig menneskekroppen. Kunstværkerne males som regel i varme, rødlige nuancer og udtrykker ofte kærligheden til vores biologiske eksistens, som den er. Find et erotisk maleri til hjemmet blandt vores store udvalg. Se værkerne her

Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 80 cm
kr.8.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
70 cm x 90 cm
kr.6.000,00

Figurativt

Figurative værker har alle motiver som består af mere eller mindre genkendelige figurer, i modsætning til nonfigurativ kunst. I stilarten kan man altså forvente værker, som har elementer som er genkendelige fra den virkelige verden. Find figurative malerier i et bredt udvalg af forskellige motiver.

Figurative værker har alle motiver som består af mere eller mindre genkendelige figurer, i modsætning til nonfigurativ kunst. I stilarten kan man altså forvente værker, som har elementer som er genkendelige fra den virkelige verden. Find figurative malerier i et bredt udvalg af forskellige motiver. Se værkerne her

Viktoria Allison
50 cm x 60 cm
kr.3.700,00
Claus Thurøe
60 cm x 60 cm
kr.4.200,00

Landskab

En kunstform hvor kunstneren bag værket udnytter materialers forskelligheder, og anvender flere forskellige i sit udtryk på lærredet. Her leger kunstneren med fantasien og får frit spil i sit brug af forskellige elementer. Find forskellige værker hvor mixed media er benyttet, i vores brede udvalg.

Landskaber på lærreder passer helt perfekt ind i det moderne hjem, hvor man indefra kan komme helt tæt på naturen. Det bidrager til en rolig og tilfredsstillende stemning i hjemmet, hvor alle som ser værket, kan relatere til det på en eller anden måde. Så er det op til kunstneren om portrætteringen skal være af et eksisterende- eller fiktivt sted. Se værkerne her

Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.6.500,00
Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm •
kr.12.000,00

Mennesker

Stilarten hvor kunstneren giver sig i kast med at portrættere mennesker, og indfange både følelser og stemning. Når det kommer til værker med mennesker, males der oftest med kombinationer af det abstrakte og figurative. Dog laves der også mere  realistiske portrætteringer, hvor der kræses for de helt små detaljer

Stilarten hvor kunstneren giver sig i kast med at portrættere mennesker, og indfange både følelser og stemning. Når det kommer til værker med mennesker, males der oftest med kombinationer af det abstrakte og figurative. Dog laves der også mere  realistiske portrætteringer, hvor der kræses for de helt små detaljer. Se værkerne her

Cecillie Outzen
60 cm x 80 cm

1/2

kr.3.000,00
Malerier på lærred

Hvor kan jeg købe et maleri?

Galeo er et af Danmarks førende gallerier inden for præsentation af malerier og kunstnerne bag. Her har du mulighed for at finde det perfekte værk til netop dit hjem. Vi har et stort udvalg af originale værker, inden for en hel række af forskellige stilarter og genrer. 

Køb malerier online

Vi er godt klar over, at kunst opleves bedste fysisk, da det selvfølgelig giver bedre indtryk af de forskellige nuancer i maleriet. Galeo er et online galleri, som bestræber sig på at sælge kunst online, med følelsen af at se maleriet fysisk. Man får stadig indtrykket af kunstneren bag, og de sjove og skæve historier bag kunstværkerne. Vi ser det derfor ikke som noget problem, at værkerne kun vises online, da man får et tilpas indtryk af maleriet på billedet, og mere til, i form af kunstnerens personlige fortælling. Vi sørger for at have de bedste omstændigheder for vores værker online, så de fremvises flot og virkelighedsnært. 

Danske malerier til salg

Hos Galeo sælger vi udelukkende værker fra danske kunstnere. Vi samarbejder med dygtige danske kunstnere som maler i et væld af forskellige stilarter. Vi ønsker at styrke den danske kunstkultur ved at repræsentere de danske kunstnere og flotte kunstværker. 

Vi har nemlig enormt meget kvalitet herhjemme, og danske malerier rummer samtidig en special charme. Et dansk maleri kan samtidig sagtens være inspireret af udenlandsk kunst.

Malerier til væggen

Kunstværker findes i mange forskellige typer, former, stilarter og udtryk. Men den mest udbredte form er malerier til væggen. Det skyldes nok den lette implementering i hjemmet, da et vægmaleri ikke tager plads fra det resterende i indretningen. Maleriet kan hænges over andre møbler, og der er et hav af valgmuligheder, ift. farve sammensætning, så du altid kan finde et der passer til dig hjem.

Den gode kunstnerhistorie

Hos Galeo har vi kun danske kunstnere på siden. Vi gør derudover meget ud af at fortælle den enkeltes kunstners historie til køberen. Dette gør vi fordi vi mener det giver køberen af kunsten en bedre helhedsoplevelse af maleriet. Samtidig bidrager det ofte til at gøre sin væg til en fortælling, som gang på gang kan fortælles videre til venner og familie.

Malerier til væggen

Historien bag kunstneren og maleriet

Forestil dig du har det fedeste maleri hængende i hjemmet. Du har venner på besøg og de viser alle stor interesse for et farverig maleri. I beundrer maleriet i nogle minutter, og fortsætter derefter aftenen med god stemning og en hyggelig stund. Forestil dig derimod hvis du imens gæsterne viste interesse for dine flotte malerier med stærke farver, kunne fortælle baghistorien på kunstneren, hvorfor personen blev kunstner og hvad maleriets historie er. Det mener vi hos Galeo giver en langt bedre oplevelse af kunsten, og samtidig bidrager til gode samtaleemner i hjemmet.

Aflange malerier

De fleste værker er firkantede og har alle nogenlunde samme størrelsesforhold. Dog kan det være spændende at overveje mulighederne ved værker der har alternative former. Dette kunne være aflange malerier. Aflange værker giver nemlig mulighed for at fortælle et budskab i kunsten på en helt anden måde, end et traditionelt formet værk kan. Ofte bruges aflange værker til at fortælle en historie, idet bredden gør det nemt at skabe en fortælling.

Moderne malerier til salg

Kunstmalerier til salg

Hos Galeo ønsker vi at repræsentere det helt brede udvalg af kunst. Derfor ønsker vi at galleriet har kunstmalerier i alle stilarter, farver og størrelser. Det gør vi fordi det for dig skal være muligt at finde kunst, uanset om du er til abstrakte værker, malerier med blå farver eller små malerier.

Danske malerier

Der er enormt mange kunstnere rundt om i verden, og det kan f.eks. være en jungle at finde malerier til stuen, som passer perfekt ind. Hos Galeo værdsætter vi de danske kunstnere som laver unikke kunstværker, der har en god fortælling bag. 

Vi har enormt meget talent indenfor kunst i Danmark, og vi ser derfor ingen grund til at kigge udenfor landets grænser når man skal vælge malerier til væggen derhjemme. Derimod kan man igennem Galeos kunstnersider, få et indblik i kunstnerens historie og baggrund. Samtidig kan historierne på de enkelte værker være med til at skabe en fed følelse, når de hænger på væggen. Vores motto er derfor: Gør din væg til en fortælling. Fordi vi tror på at værker bliver så meget mere spændende at kigge på hver dag, når man kender til kunstnerens og dens historie.

Hvilken størrelse maleri skal jeg vælge?

Når du køber et værk online, skal du først og fremmest vide hvor stor vægplads du har til rådighed til. Vi anbefaler ofte at gå med et større værk til væggen, hvis der er plads til det. Værker der fylder godt giver nemlig væggen et samlet flot helhedsudtryk. Hvis man synes kæmpe malerier med voldsomme farver, som er for overvældende, kan man vælge at sammensætte flere små eller mellemstore værker. Dette giver mulighed for at få kunst på væggen fra flere forskellige kunstnere, men betyder samtidig at man skal overveje værkernes stil, for at det ikke kommer til at se rodet ud. 

Hos Galeo har vi flotte værker til salg i alle størrelser, for at du kan få lige præcis den størrelse der passer til din væg og dit behov. Vi forsøger hele tiden at udvide vores udvalg af både store og små værker, således der altid vil være noget der passer til netop din smag.

Hvorfor vælge at købe et maleri?

Originale værker er kunst til væggen, men hvorfor egentlig vælge at købe et maleri, som med garanti er dyrere end en plakat, eller en væg helt uden noget? Vi er alle sammen i dag blevet mere fokuseret på at være unikke og skille os ud. Dette gælder også i kunst verdenen, og ved indretningen af vores hjem. Vi sætter alle pris på at have en unik stil i hjemmet. Derfor er kunst en perfekt måde at personliggøre sit hjem. Hos Galeo tilbyder vi et stort udvalg af originale værker, som alle er unikke, der skiller sig ud fra mængden.

Populære kunst malerier til salg
Håndmalede malerier

Flotte malerier, men forskellige stemninger

Det er helt åbenlyst at værker, og kunst i sin helhed er noget som pynter et hjem, og giver det ekstra finish der er med til at skabe hjemmets stemning og udtryk. Men udover de forskellige stilarter som, abstrakt, erotik osv. findes der altså også forskellige stemninger, som værkerne afspejler.

Dystre malerier

Man tænker måske instinktivt at dystre malerier skaber en kedelig og trist stemning i hjemmet, men sådan behøver det ikke at være, tværtimod. Meget tyder nemlig på, at værkerne med et dystert tema, og nedtonede farver, kan få os til at føle mere elegante, voksne og sågar adelige. Samtidig kan dystre værker hjælpe til med at bearbejde en sorg, tristhed eller stressniveau. Det behøver dermed ikke altid at være liv og glade dage man hænger op i hjemmet, før det giver et opløft på humøret. 

Glade malerier

Som nævnt ovenfor, behøver hjemmets vægge ikke altid at blive fyldt med glade malerier, som afspejler en glad stemning. Dermed ikke sagt, at det bestemt kan løfte en stemning i et rum. Som med alt andet i kunstens verden, er det ekstremt subjektivt, hvad der i vores allesammen optik er flot kunst. Rigtig mange foretrækker at udsmykke deres hjem med flotte glade værker, i nogle lyse og opløftende farver, for at påvirke humøret positivt. Varme farver som rød, orange og gul kan skabe en tryg og varmende stemning i rummet. Såkaldte glade værker kan findes i alle vores kategorier, men især abstrakte værker og erotiske malerier har mange gode bud på hvad der ville pynte i dit hjem.

Hvor skal malerier i hjemmet hænge?

Når du køber kunst til væggen, er det naturligt at have med i overvejelserne hvor maleriet skal hænge. Dette er nemlig vigtigt at vide for at bestemme hvilket udtryk, størrelse og budskab maleriet skal have.

Malerier i soveværelset:

I soveværelset skal der være helt mørkt om natten, således skønhedssøvnen ikke bliver forstyrret. Dog foretrækker mange at det i løbet af dagen er fint udsmykket med f.eks. et maleri. Værker i soveværelset skal derfor komplementere hvad soveværelset primært bruges til, altså at sove. Derfor foretrækker mange et afdæmpet maleri, uden det store farverspil. Sort hvid malerier passer derfor ofte perfekt ind i soveværelset. Derudover er simple værker uden iøjnefaldende farver også flotte i soveværelset.

Malerier til entreen

Hos mange bruges entreen kun til ind og udgang hvor man tager sko og overtøj af og på. Dog begynder flere at flere og udsmykke entreen, med personlig kunst eller værker i forskellige typer. Entreen er det første din gæst oplever, og mange vægter derfor indretningen i netop denne højt.

Til værker i entreen vil vi anbefale at man finder det der har et personligt udtryk, og skaber en oplevelse af stilen i hele huset. Derfor, hvis man i et andet rum har et stort farverigt værk hængende, kan det være smukt for hjemmet, at blive præsenteret for denne stil allerede i entreen. I den sammenhæng kan man i entreen vælge et mindre farverigt billede, eller flere små eller mellemstore malerier, som giver det her indtryk som man kommer til at opleve fuldt ud senere i hjemmet.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.