Malerier til salg

Her på siden finder du et væld af malerier i en bred vifte af forskellige stilarter. Find bl.a. mixed media art malerier, pop art malerier, portræt malerier mm. Der er uden tvivl et maleri til enhver smag. Foretrækker du malerier med motiver og mønstre, hvor der er op til fantasien at skabe sammenhænge, vil et abstrakt maleri måske være noget for dig. Kan du derimod godt lide ældre og mere gammeldags billeder, har vi en række flotte realisme malerier

Abstrakt

En stilart uden regler og retningslinjer hvor farverne og formerne får frit spil. Malerier i denne kategori egner sig især godt til det moderne hjem, med stilrene linjer i hjemmets øvrige indretning. Find abstrakte malerier i alle størrelser, farver og udtryk, så du har mulighed for at finde det perfekte maleri der passer til netop dit hjem.

Jakob Greibe
100 cm x 120 cm
DKK8.500,00
Jakob Greibe
100 cm x 120 cm
DKK8.500,00

Spin art

Stilarten hvor kunstneren giver sig i kast med et spindende lærred, hvor malingen bliver kastet, sprøjtet og hældt på lærredet. Dette skaber et helt specielt og unikt udtryk i malerierne, som ikke ville være muligt uden det roterende lærred. Find et bredt udvalg af spin art malerier i et hav af sprudlende farver.

Art by Jacob
80 cm x 80 cm
DKK3.250,00
Art by Jacob
100 cm x 100 cm
DKK5.250,00
Art by Jacob
80 cm x 80 cm
DKK3.250,00
Art by Jacob
100 cm x 100 cm
DKK5.250,00

Erotik

Den kunstneriske stilart der påskønner det mest naturlige vi kender til – nemlig menneskekroppen. Malerierne males som regel i varme, rødlige nuancer og udtrykker ofte kærligheden til vores biologiske eksistens, som den er. Find et erotisk maleri til hjemmet blandt vores store udvalg.

Kurt Ejvind Nielsen
80 cm x 100 cm
DKK7.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
70 cm x 90 cm
DKK6.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
80 cm x 100 cm
DKK7.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
70 cm x 90 cm
DKK6.000,00

Figurativt

Figurative malerier har alle motiver som består af mere eller mindre genkendelige figurer, i modsætning til nonfigurativ kunst. I stilarten kan man altså forvente malerier som har elementer som er genkendelige fra den virkelige verden. Find figurative malerier i et bredt udvalg af forskellige motiver.

Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
DKK6.800,00

Cityscapes

Cityscape er et begreb for at indfange byer – i dette tilfælde på et lærred. Malerier af byer og huse passer godt ind i det moderne hjem, og er relaterbart for alle gæster, som måtte se det. Derudover skaber det en masse dynamik i rummet, men de mange vertikale linjer.

Claus Thurøe
90 cm x 70 cm
DKK6.500,00
Claus Thurøe
90 cm x 70 cm
DKK6.500,00

Mixed media

En kunstform hvor kunstneren bag værket udnytter materialers forskelligheder, og anvender flere forskellige i sit udtryk på lærredet. Her leger kunstneren med fantasien og får frit spil i sit brug af forskellige elementer. Find forskellige malerier hvor mixed media er benyttet, i vores brede udvalg.

Malerier på lærred

Hvor kan jeg købe et maleri?

Galeo er et af Danmarks førende gallerier inden for præsentation af malerier og kunstnerne bag. Her har du mulighed for at finde det perfekte værk til netop dit hjem. Vi har et stort udvalg af originale værker, inden for en hel række af forskellige stilarter og genrer. 

Vores udvalg består bl.a. af abstrakte malerier, moderne malerier, store malerier, farverige malerier osv.

Køb malerier online

Vi er godt klar over, at kunst opleves bedste fysisk, da det selvfølgelig giver bedre indtryk af de forskellige nuancer i maleriet. Galeo er et online galleri, som bestræber sig på at sælge kunst online, med følelsen af at se maleriet fysisk. Man får stadig indtrykket af kunstneren bag, og de sjove og skæve historier bag malerierne. Vi ser det derfor ikke som noget problem, at malerierne kun vises online, da man får et tilpas indtryk af maleriet på billedet, og mere til, i form af kunstnerens personlige fortælling. Vi sørger for at have de bedste omstændigheder for vores malerier online, så de fremvises flot og virkelighedsnært. 

Danske malerier til salg

Hos Galeo sælger vi udelukkende malerier fra danske kunstnere. Vi samarbejder med dygtige danske kunstnere som maler i et væld af forskellige stilarter. Vi ønsker at styrke den danske kunstkultur ved at repræsentere de danske kunstnere og flotte kunstværker. 

Vi har nemlig enormt meget kvalitet herhjemme, og danske malerier rummer samtidig en special charme. Et dansk maleri kan samtidig sagtens være inspireret af udenlandsk kunst.

Malerier til væggen

Kunstværker findes i mange forskellige typer, former, stilarter og udtryk. Men den mest udbredte form er malerier til væggen. Det skyldes nok den lette implementering i hjemmet, da et vægmaleri ikke tager plads fra det resterende i indretningen. Maleriet kan hænges over andre møbler, og der er et hav af valgmuligheder, ift. farve sammensætning, så du altid kan finde et der passer til dig hjem.

Den gode kunstnerhistorie

Hos Galeo har vi kun danske kunstnere på siden. Vi gør derudover meget ud af at fortælle den enkeltes kunstners historie til køberen. Dette gør vi fordi vi mener det giver køberen af kunsten en bedre helhedsoplevelse af maleriet. Samtidig bidrager det ofte til at gøre sin væg til en fortælling, som gang på gang kan fortælles videre til venner og familie.

Malerier til væggen

Historien bag kunstneren og maleriet

Forestil dig du har det fedeste maleri hængende i stuen. Du har venner på besøg og de viser alle stor interesse for et farverig maleri. I beundrer maleriet i nogle minutter, og fortsætter derefter aftenen med god stemning og en hyggelig stund. Forestil dig derimod hvis du imens gæsterne viste interesse for dine flotte malerier med stærke farver, kunne fortælle baghistorien på kunstneren, hvorfor personen blev kunstner og hvad maleriets historie er. Det mener vi hos Galeo giver en langt bedre oplevelse af kunsten, og samtidig bidrager til gode samtaleemner i hjemmet.

Aflange malerier

De fleste malerier er firkantede og har alle nogenlunde samme størrelsesforhold. Dog kan det være spændende at overveje mulighederne ved malerier der har alternative former. Dette kunne være aflange malerier. Aflange malerier giver nemlig mulighed for at fortælle et budskab i kunsten på en helt anden måde, end et traditionelt formet maleri kan. Ofte bruges aflange malerier til at fortælle en historie, idet bredden gør det nemt at skabe en fortælling.

Moderne malerier til salg

Kunstmalerier til salg

Hos Galeo ønsker vi at repræsentere det helt brede udvalg af kunst. Derfor ønsker vi at galleriet har kunstmalerier i alle stilarter, farver og størrelser. Det gør vi fordi det for dig skal være muligt at finde maleri kunst, uanset om du er til abstrakte malerier, malerier med blå farver eller små malerier.

Danske malerier

Der er enormt mange kunstnere rundt om i verden, og det kan f.eks. være en jungle at finde malerier til stuen, som passer perfekt ind. Hos Galeo værdsætter vi de danske kunstnere som laver unikke kunstværker, der har en god fortælling bag. 

Vi har enormt meget talent indenfor kunst i Danmark, og vi ser derfor ingen grund til at kigge udenfor landets grænser når man skal vælge malerier til væggen derhjemme. Derimod kan man igennem Galeos kunstnersider, få et indblik i kunstnerens historie og baggrund. Samtidig kan historierne på de enkelte malerier være med til at skabe en fed følelse, når de hænger på væggen. Vores motto er derfor: Gør din væg til en fortælling. Fordi vi tror på at malerier bliver så meget mere spændende at kigge på hver dag, når man kender til kunstnerens og dens historie.

Hvilken størrelse maleri skal jeg vælge?

Når du køber malerier online, skal du først og fremmest vide hvor stor vægplads du har til rådighed til maleriet. Vi anbefaler altid at gå med et stort maleri til væggen, hvis der er plads til det. Store malerier giver nemlig væggen et samlet flot helhedsudtryk. Hvis man synes kæmpe malerier med voldsomme farver, som er for overvældende, kan man vælge at sammensætte flere små eller mellemstore malerier. Dette giver mulighed for at få kunst på væggen fra flere forskellige kunstnere, men betyder samtidig at man skal overveje maleriernes stil, for at det ikke kommer til at se rodet ud. 

Hos Galeo har vi flotte malerier til salg i alle størrelser, for at du kan få lige præcis den størrelse der passer til din væg og dit behov. Vi forsøger hele tiden at udvide vores udvalg af både store og små malerier, således der altid vil være noget der passer til netop din smag.

Hvorfor vælge at købe et maleri?

Malerier er kunst til væggen, men hvorfor egentlig vælge at købe et maleri, som med garanti er dyrere end en plakat, eller en væg helt uden noget? Vi er alle sammen i dag blevet mere fokuseret på at være unikke og skille os ud. Dette gælder også i kunst verdenen, og ved indretningen af vores hjem. Vi sætter alle pris på at have en unik stil i hjemmet. Derfor er kunst en perfekt måde at personliggøre sit hjem. Hos Galeo tilbyder vi et stort udvalg af malerier, som alle er unikke malerier, der skiller sig ud fra mængden.

Populære kunst malerier til salg
Håndmalede malerier

Flotte malerier, men forskellige stemninger

Det er helt åbenlyst at malerier, og kunst i sin helhed er noget som pynter et hjem, og giver det ekstra finish der er med til at skabe hjemmets stemning og udtryk. Men udover de forskellige stilarter som, abstrakt, erotik osv. findes der altså også forskellige stemninger, som malerierne afspejler.

Dystre malerier

Man tænker måske instinktivt at dystre malerier skaber en kedelig og trist stemning i hjemmet, men sådan behøver det ikke at være, tværtimod. Meget tyder nemlig på, at malerier med et dystert tema, og nedtonede farver, kan få os til at føle mere elegante, voksne og sågar adelige. Samtidig kan dystre malerier hjælpe til med at bearbejde en sorg, tristhed eller stressniveau. Det behøver dermed ikke altid at være liv og glade dage man hænger op i hjemmet, før det giver et opløft på humøret. Hos Galeo kan dystre malerier findes i flere forskellige kategorier, som abstrakte malerier og mixed media art malerier.

Glade malerier

Som nævnt ovenfor, behøver hjemmets vægge ikke altid at blive fyldt med glade malerier, som afspejler en glad stemning. Dermed ikke sagt, at det bestemt kan løfte en stemning i et rum. Som med alt andet i kunstens verden, er det ekstremt subjektivt, hvad der i vores allesammen optik er flot kunst. Rigtig mange foretrækker at udsmykke deres hjem med flotte glade malerier, i nogle lyse og opløftende farver, for at påvirke humøret positivt. Varme farver som rød, orange og gul kan skabe en tryg og varmende stemning i rummet. Såkaldte glade malerier kan findes i alle vores kategorier, men især abstrakte malerier og erotiske malerier har mange gode bud på malerier der ville pynte i dit hjem.

Hvor skal malerier i hjemmet hænge?

Når du køber kunst til væggen, er det naturligt at have med i overvejelserne hvor maleriet skal hænge. Dette er nemlig vigtigt at vide for at bestemme hvilket udtryk, størrelse og budskab maleriet skal have.

Malerier til køkkenet:

Når man udsmykker sit køkken, vælger mange at købe malerier til køkkenet, for at skabe sin egen unikke stil. Her skal man overveje at køkkenet er en praktisk arbejdsplads, så når man vælger malerier til køkkenet, er det en god ide at vælge små malerier eller mellem størrelse malerier, da tiden til at iagttage dette maleri kan være begrænset, både for ejer og gæster i hjemmet. Her vælger mange at pynte væggen med et maleri der har nogle flotte farver der komplementerer køkkenets stil. Det kan stadig godt være farverige malerier, men igen kommer det meget an på stilen i køkkenet. Nogle vælger også aflange malerier, fordi det ofte passer bedre ind i køkkenets opbygning.

Malerier i soveværelset:

I soveværelset skal der være helt mørkt om natten, således skønhedssøvnen ikke bliver forstyrret. Dog foretrækker mange at det i løbet af dagen er fint udsmykket med f.eks. et maleri. Malerier i soveværelset skal derfor komplementere hvad soveværelset primært bruges til, altså at sove. Derfor foretrækker mange et afdæmpet maleri, uden det store farverspil. Sort hvid malerier passer derfor ofte perfekt ind i soveværelset. Derudover er simple malerier uden iøjnefaldende farver også flotte i soveværelset.

Malerier til entreen

Hos mange bruges entreen kun til ind og udgang hvor man tager sko og overtøj af og på. Dog begynder flere at flere og udsmykke entreen, med personlig kunst eller malerier i forskellige typer. Entreen er det første din gæst oplever, og mange vægter derfor indretningen i netop denne højt.

Til malerier i entreen vil vi anbefale at man finder malerier der har et personligt udtryk, og skaber en oplevelse af stilen i hele huset. Derfor, hvis man i stuen har et stort farverigt maleri hængende, kan det være smukt for hjemmet, at blive præsenteret for denne stil allerede i entreen. I den sammenhæng kan man i entreen vælge et mindre farverigt billede, eller flere små eller mellemstore malerier, som giver det her indtryk som man kommer til at opleve fuldt ud senere i hjemmet.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.