Malerier

Her på siden finder du et væld af malerier i en bred vifte af forskellige stilarter. Find bl.a. mixed media art malerier, pop art malerier, portræt malerier mm. Der er uden tvivl et maleri til enhver smag. Foretrækker du malerier med motiver og mønstre, hvor der er op til fantasien at skabe sammenhænge, vil et abstrakt maleri måske være noget for dig. Kan du derimod godt lide ældre og mere gammeldags billeder, har vi en række flotte realisme malerier

Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 80 cm
DKK8.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
80 cm x 100 cm
DKK7.000,00
Claus Thurøe
100 cm x 80 cm
DKK6.800,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
DKK4.800,00
Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm
DKK12.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
70 cm x 90 cm
DKK6.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
55 cm x 45 cm
DKK4.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
130 cm x 146 cm
DKK12.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 130 cm
DKK10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm
DKK12.000,00
Cecillie Outzen
60 cm x 80 cm
DKK3.900,00
Cecillie Outzen
60 cm x 70 cm
DKK7.500,00
Cecillie Outzen
90 cm x 120 cm
DKK7.900,00
Cecillie Outzen
60 cm x 80 cm

2/2

DKK6.300,00
Cecillie Outzen
60 cm x 80 cm

1/2

DKK6.300,00
Cecillie Outzen
90 cm x 120 cm
DKK7.500,00
Cecillie Outzen
90 cm x 120 cm
DKK5.600,00

Hvorfor vælge at købe et maleri?

Malerier er kunst til væggen, men hvorfor egentlig vælge at købe et maleri, som med garanti er dyrere end en plakat, eller en væg helt uden noget? Vi er alle sammen i dag blevet mere fokuseret på at være unikke og skille os ud. Dette gælder også i kunst verdenen, og ved indretningen af vores hjem. Vi sætter alle pris på at have en unik stil i hjemmet. Derfor er kunst en perfekt måde at personliggøre sit hjem. Hos Galeo tilbyder vi et stort udvalg af malerier, som alle er unikke malerier, der skiller sig ud fra mængden.

Køb kunst online

Vi er godt klar over, at kunst opleves bedste fysisk, da det selvfølgelig giver bedre indtryk af de forskellige nuancer i maleriet. Galeo er et online galleri, som bestræber sig på at sælge kunst online, med følelsen af at se maleriet fysisk. Man får stadig indtrykket af kunstneren bag, og de sjove og skæve historier bag malerierne. Vi ser det derfor ikke som noget problem, at malerierne kun vises online, da man får et tilpas indtryk af maleriet på billedet, og mere til, i form af kunstnerens personlige fortælling.

Skal jeg vælge malerier eller plakater?

Hos Galeo tror vi på at malerier med et unikt udtryk, altid vil være federe at have hængende på væggen, end en plakat som tusindvis af andre også har. Galeo fokuserer derfor på at få unikke håndplukkede kunstnere ind, som alle laver unik kunst. Unik kunst med et strejf af en god fortælling. Hos Galeo har vi nemlig en personlig kunstnerside, således personligheden bag kunstneren følger med, når man køber malerier hos os.

Historien bag kunstneren og maleriet

Forestil dig du har det fedeste maleri hængende i stuen. Du har venner på besøg og de viser alle stor interesse for det store farverige maleri. I beundrer maleriet i nogle minutter, og fortsætter derefter aftenen med god stemning og en hyggelig stund. Forestil dig derimod hvis du imens gæsterne viste interesse for dit flotte store farverige maleri, kunne fortælle baghistorien på kunstneren, hvorfor personen blev kunstner og hvad maleriets historie er. Det mener vi hos Galeo giver en langt bedre oplevelse af kunsten, og samtidig bidrager til gode samtaleemner i hjemmet.

Den gode kunstnerhistorie

Hos Galeo har vi kun danske kunstnere på siden. Vi gør derudover meget ud af at fortælle den enkeltes kunstners historie til køberen. Dette gør vi fordi vi mener det giver køberen af kunsten en bedre helhedsoplevelse af maleriet. Samtidig bidrager det ofte til at gøre sin væg til en fortælling, som gang på gang kan fortælles videre til venner og familie.

Danske malerier

Der er enormt mange kunstnere rundt om i verden, og det kan være en stor jungle at finde et maleri som passer ind i hjemmet og til stilen i hjemmet. Hos Galeo værdsætter vi de danske kunstnere som laver unikke kunstværker, der har en god fortælling bag. Vi støtter de danske kunstnere, og har derfor kun danske kunstnere på vores side. Vi har enormt meget talent indenfor kunst i Danmark, og vi ser derfor ingen grund til at kigge udenfor landets grænser når man skal vælge malerier til væggen derhjemme. Derimod kan man igennem Galeos kunstnersider, få et indblik i kunstnerens historie og baggrund. Samtidig kan historierne på de enkelte malerier være med til at skabe en fed følelse ved at have et maleri hængende i stuen. Vores motto er derfor: gør din væg til en fortælling. Fordi vi tror på at malerier bliver så meget mere spændende at kigge på hver dag, når man kender til kunstnerens og dens historie.

Sort hvid malerier

Som nævnt tidligere har placeringen af maleriet meget at sige, ift. hvilket maleri der ville være det bedste. Sort hvid malerier passer rigtig godt ind til steder hvor stemningen skal være mere dæmpet, eksempelvis i soveværelset. Kunst i sort hvid er oplagt til at hænge steder hvor farver ikke komplementerer rummets praktiske funktion.

Aflange malerier

De fleste malerier er firkantede og har alle nogenlunde samme størrelsesforhold. Dog kan det være spændende at overveje mulighederne ved malerier der har alternative former. Dette kunne være aflange malerier. Aflange malerier giver nemlig mulighed for at fortælle et budskab i kunsten på en helt anden måde, end et traditionelt formet maleri kan. Ofte bruges aflange malerier til at fortælle en historie, idet bredden gør det nemt at skabe en fortælling.

Farverige malerier

Farverige malerier er klart den mest populære form for malerier i Danmark. Det skyldes nok primært, at det mest populære sted at hænge sin kunst, er stuen. Der passer de farverige malerier godt ind, i og med der ofte er godt med plads og samtidig plads til at rumme de kraftfulde farver i maleriet. En anden måde hvorpå man kan udsmykke væggen med farverige malerier er, at vælge mange små farverige malerier, som spiller godt sammen. Her kan man selv bestemme hvilke farver der skal spille sammen med rummets udtryk.

Hvilken størrelse maleri skal jeg vælge?

Når du køber malerier online, skal du først og fremmest vide hvor stor vægplads du har til rådighed til maleriet. Vi anbefaler altid at gå med et stort maleri til væggen, hvis der er plads til det. Store malerier giver nemlig væggen et samlet flot helhedsudtryk. Hvis man synes et stort lærred med voldsomme farver, som er for overvældende, kan man vælge at sammensætte flere små eller mellemstore malerier. Dette giver mulighed for at få kunst på væggen fra flere forskellige kunstnere, men betyder samtidig at man skal overveje maleriernes stil, for at det ikke kommer til at se rodet ud. Hos Galeo har vi malerier til salg i alle størrelser, for at du kan få lige præcis den størrelse der passer til din væg og dit behov. Vi forsøger hele tiden at udvide vores udvalg af både store og små malerier, således der altid vil være noget der passer til netop din smag.

Hvor i hjemmet skal maleriet hænge?

Når du køber kunst til væggen, er det værd at have med i overvejelserne hvor maleriet skal hænge. Dette er nemlig vigtigt at vide for at bestemme hvilket udtryk, størrelse og budskab maleriet skal have.

Malerier i soveværelset:

I soveværelset skal der være helt mørkt om natten, således skønhedssøvnen ikke bliver forstyrret. Dog foretrækker mange at det i løbet af dagen er fint udsmykket med f.eks. et maleri. Malerier i soveværelset skal derfor komplementere hvad soveværelset primært bruges til, altså at sove. Derfor foretrækker mange et afdæmpet maleri, uden det store farverspil. Malerier i sort hvid passer derfor ofte perfekt ind i soveværelset. Derudover er simple malerier uden iøjnefaldende farver også et oplagt valg til soveværelset.

Malerier til køkkenet:

Når man udsmykker sit køkken, vælger mange at købe malerier til køkkenet, for at skabe sin egen unikke stil. Her skal man overveje at køkkenet er en praktisk arbejdsplads, så når man vælger malerier til køkkenet, er det en god ide at vælge små malerier eller mellem størrelse malerier, da tiden til at iagttage dette maleri kan være begrænset, både for ejer og gæster i hjemmet. Her vælger mange at pynte væggen med et maleri der har nogle flotte farver der komplementerer køkkenets stil. Det kan stadig godt være farverige malerier, men igen kommer det meget an på stilen i køkkenet. Nogle vælger også aflange malerier, fordi det ofte passer bedre ind i køkkenets opbygning.

Malerier til stuen:

Ved køb af malerier til stuen, skal man igen kigge på hvad stuen praktisk bruges til. I stuen sidder man ofte og sammen med venner og familie og nyder en god middag, drink eller spiller et brætspil. Der er derfor god tid til at iagttage rummet. Derfor vælger rigtig mange et stort maleri til stuen, med flotte farver, som virkelig lyser rummet op og gør det spændende at være i, over længere tid. Ved store malerier er der ofte mulighed for at få et stort helhedsudtryk som giver en helt unik oplevelse i hjemmet. Stuen er i mange hjem det største rum, og det ligger derfor også op til at have et stort maleri. Nogle vælger dog også at udsmykke væggene med små og mellemstore malerier, fordi der her er mulighed for at få forskellige kunsttyper og kunstarter til at fungere sammen. I stuen er det ofte også oplagt at have malerier med tekst, fordi maleriet kan være større og iagttageren har længere tid i stuen fremfor andre rum, til at læse og beundre maleriet.

Malerier til entreen

Hos mange bruges entreen kun til ind og udgang hvor man tager sko og overtøj af og på. Dog begynder flere at flere og udsmykke entreen, med personlig kunst eller malerier i forskellige typer. Entreen er det første din gæst oplever, og mange vægter derfor indretningen i netop denne højt. Til malerier i entreen vil vi anbefale at man finder malerier der har et personligt udtryk, og skaber en oplevelse af stilen i hele huset. Derfor, hvis man i stuen har et stort farverigt maleri hængende, kan det være smukt for hjemmet, at blive præsenteret for denne stil allerede i entreen. I den sammenhæng kan man i entreen vælge et mindre farverigt billede, eller flere små eller mellemstore malerier, som giver det her indtryk som man kommer til at opleve fuldt ud senere i hjemmet.

Flotte malerier, men forskellige stemninger

Det er helt åbenlyst at malerier, og kunst i sin helhed er noget som pynter et hjem, og giver det ekstra finish der er med til at skabe hjemmets stemning og udtryk. Men udover de forskellige stilarter som, abstrakt, erotik osv. findes der altså også forskellige stemninger, som malerierne afspejler.

  • Dystre malerier

Man tænker måske instinktivt at dystre malerier skaber en kedelig og trist stemning i hjemmet, men sådan behøver det ikke at være, tværtimod. Meget tyder nemlig på, at malerier med et dystert tema, og nedtonede farver, kan få os til at føle mere elegante, voksne og sågar adelige. Samtidig kan dystre malerier hjælpe til med at bearbejde en sorg, tristhed eller stressniveau. Det behøver dermed ikke altid at være liv og glade dage man hænger op i hjemmet, før det giver et opløft på humøret. Hos Galeo kan dystre malerier findes i flere forskellige kategorier, som abstrakte malerier og mixed media art malerier.

  • Glade malerier

Som nævnt ovenfor, behøver hjemmets vægge ikke altid at blive fyldt med glade malerier, som afspejler en glad stemning. Dermed ikke sagt, at det bestemt kan løfte en stemning i et rum. Som med alt andet i kunstens verden, er det ekstremt subjektivt, hvad der i vores allesammen optik er flot kunst. Rigtig mange foretrækker at udsmykke deres hjem med flotte glade malerier, i nogle lyse og opløftende farver, for at påvirke humøret positivt. Varme farver som rød, orange og gul kan skabe en tryg og varmende stemning i rummet. Såkaldte glade malerier kan findes i alle vores kategorier, men især abstrakte malerier og erotiske malerier har mange gode bud på malerier der ville pynte i dit hjem.

  • Malerier med stærke farver

Der findes dystre og glade malerier. Men heriblandt vælger vi at se nærmere på malerier med stærke farver. Fordi nogle gange er maleriet hverken dystert eller med glad betoning. Malerier med stærke farver kan som både dystre og glade malerier virkelig påvirke dit humør. Men de stærke farver er specifikt gode til at skabe en straks opmærksomhed i et rum, hvilket giver beskueren en instinktiv fornemmelse af kunstværket, og derved hurtigt kan gå ind og påvirke humøret. Stærke farver i malerier kan ses i mange forskellige kategorier, men især abstrakte malerier og vores kategori med spin art malerier har en lang række malerier med stærke farver at byde på, som vil få dit hjem til at virke sprudlende og kunstnerisk, allerede ved første øjekast.