Spring til indhold

Erotiske malerier

Her på siden finder du et bredt udvalg af erotiske malerier, som kan løfte indretningen i dit hjem. Malerier med mennesker kan være med til at gøre indretningen i hjemmet hyggeligt og indbydende. Ligeledes kan erotiske kunstmalerier af nøgne kvinder og mænd, gøre indretningen i hjemmet mere autentisk. De erotiske malerier til salg på denne side er primært malet at vores danske kunstner, Kurt Ejvind Nielsen, der har stor erfaring med erotisk kunst og abstrakte malerier

Filter

Kurt Ejvind Nielsen
150 cm x 200 cm
kr.20.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 80 cm
kr.8.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
70 cm x 90 cm
kr.6.000,00
Maleri af kvinde - Erotisk kunst maleri

Erotiske malerier til salg

Hos Galeo har vi kunstnere der maler inden for den erotiske genre, og du finder et bredt udvalg af erotiske kunst malerier. Vi har et stort udvalg af både store og små erotiske malerier, som alle kan hjælpe dit hjem med at fremstå mere sensuelt og indbydende.

Malerier af nøgne kvinder

Gennem hele mennesket historie, har man set kvindekroppen, som set symbol på guddommelighed og frugtbarhed. Kvindekroppen er blevet skitseret på lærred gennem flere århundrede, hvor forskellige hensigter og stemninger har været i spil. Hos Galeo har vi en række malerier af nøgne kvinder, hvor der balanceres mellem det abstrakte og figurative. Den nøgne kvinde på lærred udtrykkes oftest i varme farver, hvor der primært ses gule malerier og røde malerier

Erotiske farver

Ved erotiske malerier anvendes ofte meget varme farver, for at frembringe den sensuelle stemning omkring maleriet. Farven rød er ofte i fokus, da det ubestridt er kærlighedens farve, og frembringer en form for direkte forbindelse til erotikken. Særligt malerier med stærke farver kan påvirke stemningen i rummet.

Motiver i erotisk kunst

De hyppigste motiver i erotisk kunst er malerier af nøgne kvinder.  Det er dog ikke alt genren rummer. Malerier af nøgne kvinder hylder kvindekroppen, men er bestemt ikke det eneste genren bidrager til. Motivet kan også sagtens være den mandlige krop, eller et mere nært billede af en kropsdel, hvor hele kroppen ikke portrætteres. Erotisk kunst dækker mere simpelt sagt bare, over et maleri hvor motivet er baseret på følelser og menneskets natur. Motiverne af menneskets nøgne krop ses i kunsten ofte som en hyldest til det naturlige og skæve. Ovenfor ses vores udvalg af erotiske malerier, som hovedsagligt er malerier af kvinder, men hvor der indimellem også er malerier af mænd. 

Sensuelle malerier

Det er ingen hemmelighed at erotiske malerier for mange kan fremstå sensuelle og i nogen tilfælde “vulgære”. Der portrætteres nøgne kroppe, og for nogen er det voldsomt at udsmykke sit hjem med. Det at genren kan sætte et hjem på spidsen kan derimod også have den omvendte betydning. Hvis man har prøvet at komme ind i en stue, hvor et stort erotisk maleri hænger på væggen, ved man hvad det kan gøre ved et rum. 

Det smukke og naturlige ved at se en nøgen menneske krop malet i flotte sammenspillende farver kan hæve indretningsniveauet i enhver stue. Hos Galeo tilbyder vi altid at du kan se maleriet ude ved kunsteren inden evt. køb, så du kan være helt sikker på at maleriet er noget for dig, inden du køber det. Tag fat i os, hvis du kunne tænke dig at se nærmere på et af vores erotiske malerier for at se om det kunne være en genre for din væg.

Erotisk kunst

Erotisk kunst adskiller sig i kunstens verden fra de andre stilarter, ved at forsøge at snakke til følelserne på en mere direkte og følelsesmæssig måde. Stilarten kan siges at være et forsøg på at ophidse beskueren, i en mere eller mindre grad. I den sammenhæng vil mennesket automatisk opleve en form for glæde, i forbindelse med at blive opstemt. Erotiske kunst malerier er samtidig romantiske, forstået på den måde at malerier i den erotiske genre ofte afspejler mennesket udseende som værende ekstremt sensuel og smuk. I takt med at det er et maleri sigtes der ofte ikke efter at afspejle ”den perfekte krop”, men i stedet vise hvor smuk kroppen er i dens naturlige form.

Teknikken bag erotisk kunst

Der er forskel på hvor naturtro erotiske malerier er. Det er en genre hvor der bestemt er plads til både det helt realistiske maleri, men også det lidt mere abstrakte. For at kunne male erotiske malerier, kræves derfor ikke helt samme teknikmæssige kompetencer, som ved et naturtro portræt. Dog kræves der af kunstneren en stor viden inden for firgur tegning, og farvesammensætning, for at skabe det følelsesmæssige rigtige udtryk i det erotiske maleri. Det er en hel disciplin i sig selv, og adskiller sig fra herved fra portrættet. 

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.