Spring til indhold

Køb kunst uden at være ekspert

Hele idéen bag Galeo er at skulle gøre dansk kunst let tilgængeligt for den del af danskerne, som ikke er en aktiv del af kunstmiljøet – altså dem som ikke tager på kunstudstillinger eller kører landet rundt, for at besøger gallerier. Dette problem ville vi løse ved at gøre kunsten let tilgængeligt online. Ved at hele udstillingen er online, får man på samme tid adgang til et meget større udvalg af værker fra flere kunstnere.

Ingen kompromis online

Når man vælger at gøre det hele online i stedet for fysisk, er det helt naturligt, at man er nødt til at ændre nogle ting for ikke at gå på kompromis. Man møder f.eks. ikke nødvendigvis kunstneren før købet og man kan ikke se værket fysisk med egne øjne.

For at imødekomme disse problemstillinger har vi hos Galeo gjort det muligt at lære kunstnerne at kende gennem en video. Vi har besøgt alle kunstnere, for at kunne præsentere dem som personer, som kunstnere og præsentere det miljø de arbejder i. Ligeledes er der mulighed for at kontakte kunstnerne, så kan få en kunstrelateret snak.

Ekstra sikkerhed ved køb af kunst online

Man vil som beskuer også opleve knivskarpe billeder af værkerne fra flere forskellige vinkler samt korte videoer, så man har et realistisk og retvisende billede af, hvordan værket ser ud i virkeligheden. Er man ikke overbevist tilbyder vi 30 dages prøveperiode, hvor vi dækker evt. returomkostninger med et gavekort. Ellers kan man anmode kunstneren om en ekstraordinær låneperiode, for at se om værket passer ind i hjemmet.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.