Spring til indhold

Landskabsmalerier

På denne side finder du flotte malerier af naturlandskaber. Værkerne er bl.a. fra kunsteren Claus Thurøe, som maler alt fra malerier af huse til færøske naturlandskaber. Brug f.eks. et landskabsmaleri til at minde dig om gode minder fra en ferie eller måske et tidligere bosted. Vores udvalg består af moderne landskabsmalerier, hvor der primært er fokus på at skabe en stemning.

Filter

Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm •
kr.12.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
140 cm x 120 cm •
kr.12.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
210 cm x 190 cm •
kr.25.000,00
Claus Thurøe
60 cm x 60 cm
kr.4.200,00
Claus Thurøe
40 cm x 40 cm
kr.3.400,00
Claus Thurøe
60 cm x 60 cm
kr.4.200,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.5.400,00
Claus Thurøe
80 cm x 80 cm
kr.6.500,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.6.500,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.5.400,00
Claus Thurøe
50 cm x 50 cm
kr.3.700,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.5.400,00
Claus Thurøe
100 cm x 80 cm
kr.6.400,00
Claus Thurøe
80 cm x 60 cm
kr.4.300,00
Malerier af natur og landskaber

Landskabsmalerier til salg

Hos Galeo har vi dygtige landskabsmalere tilknyttet, som hele tiden forsøger at dygtiggøre sig indenfor at male naturlandskaber. Vi får løbende nye malerier af naturlandskaber til salg, i takt med at vores kunstnere producerer nye værker, som vi kan tilføje til siden. 

Forskellige typer af landskabsmalerier

Der findes selvfølgelig de super realistiske landskabsmalerier, som ligger sig så nært op af virkeligheden som muligt, men samtidig er der flere som forsøger at skabe et urealistisk univers. Landskabsmalerier kan også defineres som moderne. Et moderne landskabsmaleri forsøger kort sagt at bruge nutidens trends i landskabet. Det kan være de abstrakte farver, der gør det moderne, eller at universet bag er nytænkt.

Landskabsmalerier fra forskellige lande

Malerier af naturlandskaber kan bruges på hjemmet på flere måder. De kan både bruges til at blive mindet om den smukke natur vores verden byder på, rundt omkring i de forskellige lande. Samtidig er der mange som bruger det som et mindeværktøj, hvis de er flyttet fra et land, til et andet. Eksempelvis hvis man er færing og er flyttet til Danmark, kan et færøsk landskabsmaleri bruges til at minde om den smukke natur man kommer fra.

Inspirationen bag malerier af naturlandskaber

Som beskuer nyder vi at se de flotte naturlandskaber på lærredet, og der er ingen tvivl om de pynter i hjemmet. Men hvor kommer inspirationen fra?

Vi erfarer fra vores kunstnere, at inspirationen til malerier af naturlandskaber ofte stammer fra egne oplevelser, fra netop det land eller sted hvor maleriet tager afsæt fra. Det er ofte et sted som kunstneren selv har besøgt meget, eller har en speciel kærlighed til. 

Malerier af natur

Natur malerier er malet for at give et genkendeligt indtryk af virkeligheden. Det bliver brugt et væld af forskellige farver i malerier af natur, hvor de fleste indeholder én eller flere af de tre grundfarver: rød, gul og blå. Disse tre farver danner grundlag for alt i maleriet, da de er basisfarverne. Når man som kunstner maler et natur maleri, skal man have en grundviden inden for farvekombinationer, for at indfange virkelighedens lys og dynamik.

Natur malerier kan males ud fra virkeligheden eller som fiktive natur malerier, der blot er inspireret af naturen. Når kunstmalere laver natur malerier, er det ofte for at fange en bestemt stemning, en bestemt årstid eller et bestemt sted. Det kan også være for at vise, hvordan naturen ser ud på forskellige tidspunkter af dagen eller under forskellige vejrforhold.

Landskabsmalerier i indretningen

Naturlandskaber indeholder ofte den grønne farve, som kan være med til at skabe en bestemt stemning i rummet du vælger at hænge maleriet. Den grønne farve symboliserer nemlig balance og harmoni, hvilket kan hjælpe med at løfte stemningen til et mere beroligende miljø at befinde sig i. Samtidig, med det øgede fokus på bæredygtighed og miljørigtighed, symboliserer den grønne farve en form for “rigtighed”. Altså forbindes det med noget meget positivt, igennem det almene menneske-øje, givet verdenssituationen. 

 
landskabsmaleri af flot natur
Landskabsmalerier i akryl

Hvad er et moderne landskabsmaleri?

Det ligger i ordet, at et landskabsmaleri er et maleri af et landskab. Men hvad mange ikke ved er, at det faktisk også kan være ikke-realistisk. Dette kaldes et abstrakt landskabsmaleri, altså et maleri hvor beskueren kan fornemme et landskab, men det er utydeligt hvilket specifikt sted landskabet er fra. Landskabsmalerier behøver samtidig ikke være fra nutid, fortid eller fremtid. Det er helt op til landskabsmaleren at definere sit eget landskab, om det tager udgangspunkt fra noget ægte, eller ej.

Vores udvalg af abstrakte landskabsmalerier

Hos Galeo har vi et fint udvalg af abstrakte landskabsmalerier, som du kan vælge mellem. Vores malerier er malet af dygtige kunstnere, der har stor erfaring med at male natur malerier. Vi har abstrakte landskabsmalerier i mange forskellige størrelser og farver, så der er noget for enhver smag.

Kendetegn ved et abstrakt landskabsmaleri

De fleste abstrakte landskabsmalerier har fælles træk, der gør dem genkendelige. De fleste af vores malerier er malet med akrylmaling, der giver maleriet et blødt og rent udtryk. Abstrakte landskabsmalerier har ofte en rolig og afslappende stemning, og er enten abstrakt portrætteret af virkeligheden eller en fiktiv lokation. Mange abstrakte landskabsmalerier har en simpel baggrund med bløde og nøjagtige farveovergange, der er med til at fremkalde det vigtigste i maleriet, nemlig stemningen.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.