Spring til indhold

PETUR

Abstrakte og figurative kombinationer

Kunstneren – PETUR

PETUR, en kunstner bosat på de betagende Færøerne, bringer en unik kombination af teknisk ekspertise og kunstnerisk flair til hans værker. Kendt for sin semiabstrakte kunst, trækker PETUR inspiration fra den rå, færøske natur, hvor elementernes voldsomme kræfter og farverige udtryk bliver omsat til fascinerende kunstværker.

PETUR er ikke kun dygtig med penslen, men også som musiker. Hans erfaring med musik underbygger hans overbevisning om, at kunst, hvad enten det er for øjet eller øret, handler om at ramme det ‘rigtige’ – en balancegang mellem form, farve og følelse. PETURs værker inviterer beskueren ind i et univers, hvor kunst ikke kun ses, men opleves; et sted, hvor tanker og følelser vækkes til live.

Lær Petur at kende

Petur Háberg Jacobsen, der går under kunstnernavnet, PETUR, er en ægte søn af Færøerne, og har rødder dybt forankret i øernes dramatiske landskaber og kulturelle rigdom. Hans uddannelse fra Aalborg tekniske skole har givet ham et solidt fundament, som han nu anvender i sin kunstneriske proces. Denne baggrund giver hans arbejde en særlig dybde og struktur, som skiller sig ud i kunstverdenen.

Musik og kunst har altid været en del af Peturs liv, og hans musikalske rejse har paralleller med hans kunstneriske udtryk. I hans øjne er skabelsen af musik og kunst to sider af samme mønt. Peturs kunst er en invitation til at deltage i en dialog, ikke kun med værket, men også med kunstneren selv, hvor hver penselstrøg og note fortæller en historie om hans identitet, inspiration og passion.

Malerier fra PETUR

TeamGaleo
40 cm x 40 cm •
kr.4.500,00
PETUR
185 cm x 165 cm •
kr.15.000,00
PETUR
100 cm x 120 cm •

Ro

kr.12.000,00
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.