Spring til indhold

Alf Pedersen

Pop art kunstner

Alf Pedersen som kunstner

Alf har mere end 20 års erfaring, som kunstner. Alf bruger både nedriv af plakatsøjler og genbrugsmaterialer i sine udtryk. Han arbejder meget ud fra ikoner, indenfor bl.a. Jazz, Punk og Rock, men også store personligheder som har haft en betydning i verdenshistorien. Han kalder sin stil for neo punk pop art, fordi han sammen med plakater af ikoner ofte kobler spray og akryl, i neonfarver. Inspirationen hentes primært i Tyskland, især Hamborg og Berlin, som Alf ofte selv besøger, og henter nedrevne plakater og andet papirmateriale. Alf har udstillet i store dele af Danmark.

Lær Alf P. at kende

Alf Pedersen, bedre kendt som Alf P, lever og ånder for kunst. Et liv i Esbjerg, hvor han er opvokset i en fiskerfamilie med et stærkt bånd til havet, har været med til at forme både ham og hans kunst til nye højder. På Alf hjemmeadresse er man ikke i tvivl om, at her bor en person, som lever og ånder for kunst. Ikke nok med, at husets interiør rummer værker fra alverdens kunstnere, så er huset udefra også et kunstværk i sig selv. I 2020 inviterede Alf nogle graffitikunstnere til at dekorere huset med spraymaling.

Nede ved havnen i Esbjerg finder du Alfs atelier. Et univers med motiver og ikoner fra hele verden, hvor kun en ægte kunstner kan begære sig. Når man træder ind i studiet, er der ingen regler – man kommer, som man er.

Alf Pedersen i sit atelier

Malerier af Alf Pedersen

Alf Pedersen
90 cm x 120 cm
kr.13.500,00
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.