Spring til indhold

Maleri på bestilling

Malerier på bestilling er noget for dig, som allerede har en idé om, hvad maleriet skal vise. Du kan have fundet inspiration til dit drømmeværk fra andre malerier, eller have ledt længe efter det perfekte værk uden held. Hos Galeo har vi et samarbejde med Ditte Skovby, som udelukkende arbejder med malerier på bestilling. Kontakt os med en uforpligtende forespørgsel, og vær med i hele processen.

Mød Ditte Skovby

Ditte er selvlært kunstner, og har de sidste mange år specialiseret sig med malerier på bestilling. Hun elsker det kreative og ser frem til udfordringerne som ligger bag bestillingsmalerier.

Ditte maler værker i alle størrelser og i et prisinterval fra ca. 500,- til 6.000,- alt efter størrelsen.

Send en uforpligtende forespørgsel med dit drømmemaleri, og bliv kontaktet af Ditte.

Kontakt os ang. dit drømmeværk

Billeder af Dittes tidligere bestillingsmalerier

Sådan foregår det

Når du har sendt os en forespørgsel gennem kontaktformularen i toppen af siden, bliver du kontaktet af Ditte, hvor i efterfølgende tager en uddybende samtale omkring dine forventning. Det er op til Ditte selv at beslutte, om hun mener at dine forventninger matcher hendes portefølje. 

Bemærk: Så snart Ditte begynder at male på dit personlige maleri, er aftalen indgået og det er derefter ikke muligt at springe fra.

Derfor er det vigtigt at du på forhånd tager et kig på hendes andre malerier på bestilling, for at sikre stilen matcher dine forventninger.

Få lavet et personligt maleri

Hos Galeo har du mulighed for at få lavet et personligt maleri, hvor du er med igennem hele processen. Uanset om det er til dig selv eller som gave, bliver der gjort at for, at dine idéer kommer til live på lærredet.

Når du vælger at få lavet et personligt maleri på bestilling, får du et helt særligt bånd til netop det værk. Det er dine idéer og tanker, som er formidlet på lærredet, men en førende hånd fra vores maler, Ditte.

Jo mere specifik du kan være i beskrivelsen at dit maleri på bestilling, jo tættere vil det endelige resultat komme på dine forventninger.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.