Spring til indhold

Abstrakte malerier i stærke farver

Her på siden finder du en række abstrakte malerier i stærke farver, som virkelig kan sætte nyt præg på væggen. Disse malerier med stærke farver, består af primære farver og sekundære farver. Stærke farver giver flotte kontraster i rummet, og formår at fremtræde på en særlig måde. Stærke farver passer godt på malerier til stuen, hvor væggene er lyse.

Filter

Kurt Ejvind Nielsen
120 cm x 140 cm •
kr.12.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
61 cm x 61 cm
kr.4.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
150 cm x 200 cm
kr.20.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
kr.10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
100 cm x 100 cm
kr.10.000,00
Kurt Ejvind Nielsen
146 cm x 130 cm
kr.12.000,00
Abstrakte malerier til salg

Stærke farver med det abstrakte

Ingen tvivl om at abstrakte malerier kan pynte hjemmet. Men det er faktisk også bevist, at de stærke farver fra et maleri kan påvirke vores humør. Derfor, når du vælger maleri til hjemmet, er det vigtigt at overveje de farver som maleriet indeholder. De kan nemlig have indflydelse på dit humør. Alt tyder på at abstrakte malerier med stærke farver, udsender endorfiner, som vi også kender fra træningscenteret. Det giver altså en glædesfølelse i mere eller mindre grad. Måske er det ikke det som afgør dit humør, men det kan være med til at booste det, hvis du i forvejen har en god dag og er i godt humør.

Det kan derfor være en fordel at overveje hvad rummet skal anvendes til, før du vælger hvilket maleri du skal have op at hænge, i det abstrakte malerier med stærke farver kan have en indflydelse på dit humør når du træder ind i rummet. 

Primære og Sekundære farver

Abstrakte malerier i stærke farver er en flot og visuelt stimulerende mulighed for at skabe et billedunivers, der tiltrækker opmærksomheden. De primære farver og sekundære farver er definitionen af stærke farver, og ser rigtig flotte ud på bl.a. abstrakte malerier. Abstrakte malerier i stærke farver kan have en beroligende eller opmuntrende effekt, afhængigt af farverne der anvendes.

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.