Spring til indhold

Fotokunst

Fotokunst bliver i større og større grad en del af indretningen i det moderne hjem. Fotografiet går i kunstens verden ind under hyper realistiske figurative motiver, og kan give noget helt unik til stemningen i rummet. Fotokunst kan ligesom et maleri indfange en historie, som er op til den enkelte beskuer at fortolke.

Fotokunst giver dit hjem liv og spil

Hvis du går med tanker om at skabe mere liv i dit hjem, men ikke helt ved hvad du skal vælge til dine vægge, kan fotokunst være en god mulighed, og noget du bør overveje. Traditionel kunst som malerier eller skulpturer er ofte dyrere, og det er derfor allerede en årsag til at du kan overveje et fotografisk kunstværk i stedet.

Derudover, når du dykker ned i fotokunst-verdenen, vil du faktisk opleve at der er fotos som virkelig kan udtrykke noget helt specielt. Der er ofte dybe budskaber, ekstremt visuelt flotte elementer eller bare stærke farver som lyser dit hjem op. Du kan med fordel overveje hvad der er vigtigt for dig, i dit liv, og vælge fotokunst til væggen som indrammer det budskab du lever efter.

Hvilken type fotokunst skal du vælge?

I fotokunstens verden findes der flere forskellige typer, hvori du skal overveje hvilket motiv og udtryk du foretrækker til dig hjem. Det er en god ide, hvis du indretter hjemmet med mere end ét fotokunstværk, at du tænker over hvilken type du helst vil have, og holde dig nogenlunde indenfor den ramme.

Det kunne være, at du kun ønsker at udsmykke væggene med kunstværker der har et politisk budskab, fordi det betyder meget for dig. Det kunne også være, at du i stedet foretrækker sprudlende farver og store værker – så vil det være en god ide at holde sig indenfor dette, så hjemmet bliver mindre rodet og spiller sammen.

Fotokunst i det moderne hjem
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.