Viktoria Allison

Unik stil og sans for farvekombinationer.

Viktoria Allison som vi kender hende

Når man er på besøg hos Viktoria Allison, er man ikke i tvivl om, at der bor en person der har sans for interiør og design. Der er ikke noget billede som sidder skævt eller lysestage som står forkert – der er en tanke bag det hele. Viktoria har øje for de små kække detaljer, er perfektionist helt ind til benet, og vægter det personlige udtryk højt.

Lær Viktoria Allison at kende

Viktoria Allison bor i Silkeborg men kommer oprindeligt fra Vejen. Hun sætter pris på roen i Silkeborg, men udelukker ikke at flytte derfra, hvis der opstår nye og spændende udfordringer i fremtiden. Viktoria har også en baggrund inden for design, hvilket også afspejler sig i hendes værker og personlige indretning.

Hendes erfaringer fra design branchen har givet hende en dybere forståelse for, hvordan man leger med farver, så nuancerne i hendes værker er behagelige at se på. Når Viktoria maler skaber hun sine værker ud fra hendes fantasi, og inddrager noget fra hendes drømme. Hun er også i kontakt med hendes følelser når hun maler, og derfor kan man som tilskuer relatere sig til mange af de historier man ser i hendes værker.

Malerier af Viktoria Allison

Viktoria Allison
50 cm x 60 cm
DKK3.700,00
Viktoria Allison
50 cm x 60 cm
DKK3.700,00
Viktoria Allison
60 cm x 80 cm
DKK4.300,00