Spring til indhold

Viktoria Allison

Unik stil og sans for farvekombinationer

Viktoria Allison som kunstner

Som uddannet designer bliver Viktoria Allison særligt draget af selve designprocessen af sine malerier. Da hun samtidig vægter det personlige og unikke udtryk højt, leger hun gerne med forskellige formudtryk. Det gør, at hvert maleri får sit eget unikke udtryk. I designprocessen tager hun udgangspunkt i sine egne følelser og energier. Derfor betyder det meget for hende, at beskueren, ved at se maleriet, kan mærke denne energi. Forud for sine værker, finder Viktoria altid inspiration i noget, hvilket hun lader fremgå i værktitlerne.  

Lær Viktoria at kende

Når man er på besøg hos Viktoria Allison, er man ikke i tvivl om, at der bor en person der har sans for interiør og design. Der er ikke noget billede som sidder skævt eller lysestage som står forkert – der er en tanke bag det hele. Viktoria har øje for de små kække detaljer, er perfektionist helt ind til benet, og vægter det personlige udtryk højt.

Viktoria Allison bor i Silkeborg men kommer oprindeligt fra Vejen. Hun sætter pris på roen i Silkeborg, men udelukker ikke at flytte derfra, hvis der opstår nye og spændende udfordringer i fremtiden. Viktoria har også en baggrund inden for design, hvilket også afspejler sig i hendes værker og personlige indretning.

Hendes erfaringer fra design branchen har givet hende en dybere forståelse for, hvordan man leger med farver, så nuancerne i hendes værker er behagelige at se på. Når Viktoria maler skaber hun sine værker ud fra hendes fantasi, og inddrager noget fra hendes drømme. Hun er også i kontakt med hendes følelser når hun maler, og derfor kan man som tilskuer relatere sig til mange af de historier man ser i hendes værker.

Malerier af Viktoria Allison

Viktoria Allison
90 cm x 100 cm
kr.6.400,00
Viktoria Allison
50 cm x 60 cm
kr.3.700,00
Viktoria Allison
50 cm x 60 cm
kr.3.700,00
Viktoria Allison
60 cm x 80 cm
kr.4.300,00
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.