Trine Kandborg

Trine’s kunst kendetegnes ved den brede vifte af forskellige teknikker og elementer hun anvender, når der males.
Hun maler efter princippet “Der kan aldrig komme for mange lag maling på – gerne over 10 lag”

Trine Kandborg som vi kender hende

Trine Kandborg har beskæftiget sig med kunsten i mange år. Hun lever sig meget ind i sin kunst, hvilket giver hendes abstrakte malerier endnu mere karakter. Trine bor i dag nord for Vejle i et hyggeligt ældre hus med dertilhørende atelier.

Hjemmelavede genbrugsrammer i værkstedet

Lær Trine Kandborg at kende

Når man møder Trine, er man ikke i tvivl om, at man har med et kærligt og godt menneske at gøre. Hun er opmærksom på sine omgivelser, og hun vil gerne sørge for, at man har det godt. Når man møder hende, får man indtrykket af, at hun er stille. Det er dog kun lige indtil, at hun klargører lærredet og griber malerpenslen. Trine går til et værk med store og selvsikre armbevægelser. Der er masser af farver i spil, som giver malerierne forskellige nuancerede mønstre og strukturer. En meget skøn og charmerende detalje i flere af Trines malerier er, at hvis hun finder et ansigt i malerierne, tegner hun det op, så det også er synligt for seerens øjne. Hun gør det, da hun ikke kan lade vær.

Trine forsøger konstant at gå nye veje, for at mætte hendes nysgerrighed. Hun finder hele tiden nye og spændende måder, hvorpå hun kan udfolde sig kreativt.

Malerier af Trine Kandborg

Trine Kandborg
114 cm x 139 cm
DKK13.700,00