Thor Rafnsson

Thor’s malerier reflekterer hans store interesse for natur og mennesker.

Thor Rafnsson som vi kender ham

Thor Rafnsson er en sand nordisk kunstner. Han er født på Island, har boet en stor del af sit liv i Sverige og arbejder i Danmark. Når Thor ikke beskæftiger sig med kunstnergerningen, arbejder han på et bosted for udviklingshæmmede mennesker, hvor han sammen med et dygtigt team planlægger aktiviteter for beboerne.

Lær Thor Rafnsson at kende

Thor holder meget af naturen. Han bruger en stor del af sin fritid på at gå ture sammen med sin hustru. Sammen har de en lejlighed, som er tilknyttet et af bostederne, hvor de begge arbejder. Det ligger nær Faxe og er omgivet af naturrige omgivelser. Thor inddrager også naturen i hans malerier. Det kan være de farvevalg, som han tager, men også de nuancer og strukturer, som han skaber i sine værker.

Thor er også meget betaget af mennesker, og han mener bl.a. at et menneskes blik, siger noget om personen bag mennesket. Derfor synes han også, at det er meget spændende at kreere malerier med mennesker. Det er dog ikke altid, at der er et ansigt på hans motiver. For Thor handler det om at male smukke motiver, det er ikke så afgørende, om der er et ansigt på motiverne eller ej. Det overordnede budskab i værket er det vigtigste.

Malerier af Thor Rafnsson

Thor Rafnsson
80 cm x 80 cm
DKK4.100,00