Spring til indhold

Nina Cecilie Winther

Talentfuld kunstner med sans for de helt små og unikke detaljer

Nina Winther

Lidt uden for Odense på en fin ældre gård finder man Nina Winther. Gården var hendes bedsteforældre, og hun bor der sammen med et par andre, og de har deres eget lille kollektiv ude på landet. Inde i en af gårdens nydelige stuer har Nina et af hendes atelier. Stuen rummer, ligesom Nina, masser af hygge, personlighed og kreativitet. Nina er en utrolig talentfuld kunstner, der udfolder sine tekniske evner gennem realisme malerier.

Lær Nina Cecilie Winther at kende

Meget af Nina’s kunst falder inden for stilarten klassisk realisme. Hun maler realistiske portrætter og stillbilleder af diverse objekter. Hun er meget detaljeorienteret, det mindste ansigtstræk eller skygge er essentiel for at få det mest realistiske billede. Det almene øje vil mene, at hendes værker næsten er 1-til-1. Nina bestræber sig hele tiden på at blive endnu dygtigere til at male. Hun har bl.a. gået på Barcelona Academy of Art for at dygtiggøre sine kompetencer inden for realismekunsten. Derudover har hun rejst til flere forskellige steder i verden alt fra den amerikanske vestkyst til det sydlige Asien. Både for at lære mere om kunsten, men samtidig også for at lære fra sig.

I forlængelse af gården, har Nina også et større atelier i en lade, hvor hun underviser i kunst i sommermånederne. Nina ved allerede nu, at fremtiden kommer til at byde på flere rejser ude i verdenen, hvor kunsten vil være på dagsordenen.

Malerier af Nina Cecilie Winther

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.