Spring til indhold

Lone Reedtz

Abstrakt kunstner

Lone Reedtz som kunstner

Lone maler abstrakte værker med sjæl og stærke farver. Hun maler efter en intuitiv tilgang, hvor slutresultatet former sig i processen. Ofte bliver Lone inspireret af musik og naturens omskiftelige farvepalette. Hun eksperimenterer med samspillet mellem forskellige redskaber og maleteknikker, som skaber en unik konstant bevægelse og farvespil i hendes malerier. I Lones malerier er der altid en dynamisk bevægelse blandt farverne, og en dybde der bakkes op af et livligt farvespil. Udtrykket “Lad øjet vandre og find ro. Slip fantasien løs” er for Lone omdrejningspunktet i hendes kunstværker.

Lær Lone at kende

Lone Reedtz bor i Haderslev, hvor hun i eget hjem har sit atelier. Der er ingen tvivl om, at der i hjemmet bor en kunstner med sans for indretning og farvesammensætning. Lone er autodidakt kunstner, med mere end 18 års erfaring indenfor malerkunst. Lone er både perfektionist og med enorm sans for detaljerne. Det ses selvfølgelig tydeligt i hendes værker, hvor der ofte er flere lag, som giver maleriet en helt unik dybde og bevægelse. Til hendes kunstværker bruges forskellige redskaber og teknikker til at få malingen til at optræde på bestemte måder.

Med en tanke om, at kunsten for Lone altid skal være fri leg, uden regler, går hun til værket intuitivt. Det betyder at hun maler efter følelsen i momentet, som kan være påvirket af eksempelvis musik eller naturens farveskift.

Malerier af Lone Reedtz

Lone Reedtz
70 cm x 90 cm •
kr.4.300,00
JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.