Spring til indhold

Jenno

De fleste af Jens’ værker rummer massere farver, og han har gjort det til sin mission at gøre folks deprimerede hvide vægge, farverige og fulde af liv gennem sine værker.

Jens Andersen

Jens Andersen som også går under kunstnernavnet Jenno er autodidakt billedkunstner. Han bor til daglig i Aulum, en lille provinsby nord for Herning. Hos Jens sker der noget hele tiden. I løbet af ugen finder man ham i hans atelier, eller på farten, når han besøger kunder. I weekenderne er han ofte at finde i sit galleri i Søndervig.

Lær Jenno at kende

Når man møder Jens, er han meget opsøgende og imødekommende. Han er altid klar på en god snak om passion, inspiration og kunst. Det er nemlig kunsten, som Jens hver dag ønsker at gøre til sin levevej, og det kan man tydelig mærke, når man møder ham.

Jens har tidligere været i et dårligt miljø, men valgte at skifte de dårlige vaner ud med lærreder, pensler og massere farver. Når Jens går til lærrederne eller skulpturerne er slutresultatet ukendt. Han trives i balancen mellem kontrolleret og ukontrolleret ”kaos”, og man kan være sikker på at der passion bag hans malerier. Jens vil også give noget tilbage, for alt det som kunsten har givet ham. Han har bl.a. haft et samarbejde med den lokale fritidsklub, hvor drenge og piger har kunne komme i hans atelier og prøve kræfter med kunsten.

Malerier af Jenno

JS Bin

Mål element på billedet

Mål et møbel eller andet interiør på billedet,
for at få det rigtige størrelsesforhold.
Klik med musen for at angive punkt 1 og punkt 2.