Art by Jacob

Unikke maleteknikker og hjemmebyggede værktøjer.

Jacob som vi kender ham

I den lille jyske provinsby Hornslet nord for Aarhus, finder man kunstneren Jacob Kjærggard-Taustrup, som også er bedre kendt som Art by Jacob. Han holder til i nogle ældre bygninger, og selvom det udefra ikke ser ud af meget, står hans malerstudie skarpt og professionelt inde bag de gamle vægge. I forlængelse af studiet har Jacob også et atelier, og her har farverne frit spil.

Lær Jacob at kende

Art by Jacob bor med sin familie i Hornslet, og kommer oprindeligt fra Brabrand i Aarhus. Jacob begyndte at male i sammenhæng med, at han for mange år tilbage fik et staffeli og malerkit i indflytter gave. Siden da er hans kompetencer inden for kunsten kun vokset. Ved siden af kunsten beskæftiger Jacob sig med at være tømrer. Det går godt i spænd med, at han har passion for at skabe noget. Inde i hans atelier har han bygget sine egne værktøjer til at udforme sine malerier. Bl.a. et roterende bord, som han lægger lærreder på, for at skabe de ikoniske farvecirkler i hans kunst. Disse værktøjer er essentielle for at han kan kreere sine abstrakte malerier der mere nøjagtig betegnes som spin art malerier.

Jacob beskriver sig selv som en gøgler, og er altid klar på lidt sang og en dans. Han tager ikke alting så seriøst, da han tror på at man trænger bedst igennem ved at være sig selv.

Malerier fra Art by Jacob

Art by Jacob
80 cm x 80 cm
DKK6.500,00
Art by Jacob
100 cm x 100 cm
DKK10.500,00